Familieactiviteit 2016

Geslaagde familieactiviteit 2016...........


Vrijdag 25 november vond de jaarlijkse familieactiviteit plaats. Dit jaar had de organisatie een wandeling voorbereid. De deelnemers werden verdeeld in 2 groepen. Vanuit de kantine van de sporthal werd er met een huifkar richting Wahlwiller vertrokken. Na ongeveer 20 minuten vertrok de 2e groep.  Iedere groep ontving 2 rugzakken met versterkingen voor de inwendige mens waarvoor dank! De huifkartocht op zich was al een gezellige boel. Radio aan, schnäpsje erbij en rijden maar. De auto's achter de huifkar waren er niet zo blij mee..... 
Na ongeveer een uurtje lopen kwamen we aan op de pauzeplek, het voormalige Sophianum College te Nijswiller. De dames op de pauzeplek, bestuurslid Anja en de moeder van Jasmijn zorgden ervoor dat iedereen iets te eten en te drinken kreeg. Na een klein half uurtje gingen we weer verder, we staken de Rijksweg over en toen het bos in. Groep 1 had het donkere idee om groep 2 midden in het bos op te wachten. Verdeeld achter bomen en struikgewas wachtten zij de komst van groep 2 af. Groep 1 had heel veel voorpret, groep 2 schrok zich wezenloos toen iedereen plotseling vanachter bomen en struiken vandaan kwam.
Nadat het nachtelijk gegil verstomd was en de lachtranen opgedroogd liepen beiden groepen (soms zelfs zingend) samen de wandeling verder.
Aangekomen bij de sporthal stond er een frietkraam klaar om de inmiddels hongerige magen te vullen. In de kantine konden de frietjes rustig opgegeten worden. Nadat iedereen binnen was gedruppeld werd er nog een uurtje, of waren het er inmiddels 2?, gezellig na gekletst. 
Al met al een gezellige avond, zeker voor herhaling vatbaar!
De foto's van deze wandeling kunnen jullie via het fotoboek bekijken.


Geplaatst op: 05-12-2016