Heuvelland Veldhandbal Toernooi 2021

Zondag 12 september
Heuvelland Veldhandbal Toernooi
Locatie: Sportvelden Sportclub ‘25 (Bocholtz)

Inschrijven kan door middel van het bijgevoegd inschrijfformulier.

Let op, door de organisatie wordt op 1 Augustus beslist of het toernooi WEL of NIET zal plaatsvinden vanwege eventuele Covid 19 beperkingen.

VERZOEK. Als u inschrijft, wat we zeer op prijs stellen doe dat dan zo nauwkeurig mogelijk. Alleen zo krijgen wij al een goed beeld van de eventuele omvang van het toernooi. En als het kan doorgaan, wat we hopen dan hebben wij maar weinig tijd om alles goed geregeld te krijgen. ALS LAATSTE. Begin augustus ontvangt u antwoord met uitleg.

LEEFTIJDSINDELINGEN [zaalcompetitie 2021-2022]
F -jeugd : geboren 2013 & 2014 [7-8 jaar] B -jeugd : geboren 2005 & 2006 [15-16 jaar]
E -jeugd : geboren 2011 & 2012 [9-10 jaar] A -jeugd : geboren 2002-03-2004 [17-18-19 jaar]
D -jeugd : geboren 2009 & 2010 [11-12 jaar] Senioren : 2001 en eerder
C -jeugd : geboren 2007 & 2008 [13-14 jaar] Recreanten : ca. 30 +

OPM: bij de A-jeugd mag in het seizoen ‘21-‘22 gespeeld worden t/m 19 jaar [conform Covid-19 reglement NHV].
F jeugd. Er wordt altijd gemengd gespeeld. Wij vragen u om goed de samenstelling (aantal jongens/meisjes) en leeftijden van uw team(s) op te geven.

VERMELDEN STERKTE TEAMS: Het is belangrijk dat wij goede poules kunnen samenstellen. Geef dus duidelijk aan hoe uw team(s) is/zijn samengesteld. U hebt er niets aan als, zeker bij de jeugd het verschil groot of te groot is.
PS: u kunt kiezen uit: Sterk - Goed - Normaal - Matig en Zwak.

FLUITEN E & F jeugd: De E en F jeugd teams worden gefloten door een jeugd-/verenigings scheidsrechter van de eerstgenoemde vereniging in het toernooiprogramma.

FLUITEN D jeugd: De verenigingen fluiten pér D-jeugd team 2 wedstrijden zelf. Het betreft hier de eerstgenoemde vereniging in het programma. De naam van de vereniging die moet fluiten komt in het toernooiprogramma te staan.

POULES D & E jeugd: Waar mogelijk worden aparte jongens, meisjes of gemengde poules gemaakt. Lukt dit niet dan worden er gemengde poules samengesteld. Uiteraard dan ook op basis van opgave; S / G / N / M / Z

C -jeugd gemengd: voor het zaalseizoen ‘21-‘22 heeft men ook kunnen inschrijven met GEMENGDE C-JEUGD.

U kunt deze ook bij ons aanmelden. Ons streven is om hier een aparte poule voor te maken.
Lukt dit niet dan worden deze teams ingedeeld bij de jongens teams.

SCHEIDSRECHTERS VOOR ONS TOERNOOI: Zij worden door ons apart benaderd. Hebt u Bonds- en/of
Verenigings scheidsrechters, geef het dan even aan op het inschrijfformulier. Dan zullen wij hen z.s.m. benaderen. U mag ook zelf namen opgeven. Of stuur een E-mail naar: scheidsrechters@heuvellandtoernooi.nl

INSCHRIJVEN kan tot uiterlijk 20 juni

informatie: Huub Senden 06 292 18 077 / E-mail: secretariaat@heuvellandtoernooi.nl OF huub.senden@hccnet.nl
alles over ons toernooi vindt u op onze site: www.heuvellandtoernooi.nl

De HANDBALVERENIGINGEN
Adio, Esia, Juliana, Margraten, MenG Optimo en Olympia.

Geplaatst op: 04-06-2021