Bezoek 1e kwalificatiewedstrijd Nederlands damesteam Nederland - Rusland

De overweldigende interesse in bovengenoemde wedstrijd is zo groot dat de organisatie de inschrijving heeft moeten sluiten. Zoals eerder aangegeven VOL = VOL. Inschrijvingen tot 19.15 uur zijn verwerkt. Verdere info volgt.

Beste SHHT verenigingen.

DIT IS EEN BIJZONDERE en UNIEKE MOGELIJKHEID . . .
Na het niet doorgaan van het bezoek aan de Duitse handbaltopper in Leverkusen is dit misschien nog wel een grotere handbalhappening.

Het Nederlands Dames Handbal Team speelt op WOENSDAG 27 SEPTEMBER om 19.30 u. in EINDHOVEN tegen Rusland
de 1e Kwalificatiewedstrijd op weg naar het EK 2018.

DE TICKETS. Voor deze wedstrijd kunnen wij, de SHHT (stichting handbal heuvelland toernooi) 150 TICKETS BESTELLEN.
Deze actie is bedoeld voor jullie leden, kader, sponsoren, ouders en mensen die jullie vereniging een warm hart toedragen.
Gezien de vorige wedstrijden van de NED dames (uitverkocht binnen enkele minuten) lukt het gewoon niet om tickets digitaal voor een groep te bestellen.
Vandaar deze eenmalige unieke actie.
Wij, het bestuur van de SHHT, zijn van mening dat dit evenement bijdraagt aan de fijne samenwerking van de SHHT. Daarom bezoeken wij deze wedstrijd met bussen. Zoals dit met Leverkusen ook gepland was.

AANMELDEN VOOR DEZE COMBINATIE WEDSTRIJD en BUS.
Aanmelden kan alleen bij jullie, de SHHT verenigingen. Zorg dus snel voor een aanspreekpunt / coördinator (Ralf Steinbusch voor HV Olympia).
Let op; we krijgen maximaal 150 tickets!
Bij aanmelden opgeven: a. jeugd t/m 15 jaar / b. 16 jaar en ouder.
De prijs van de tickets INCLUSIEF de BUS . . .
€ 11,- jeugd t/m 15 jaar.
€ 17.50 voor alle anderen.
Met deze prijzen worden niet alle kosten gedekt. De SHHT neemt een gedeelte voor haar rekening (idem als Leverkusen).
VERTREKTIJD: bus(sen) vertrekken om 17.00 uur en afhankelijk van het aantal aanmeldingen zijn er wellicht verschillende opstapplaatsen, net zoals bij actie Leverkusen zou gedaan zijn.
Vertrek uit Eindhoven 21.30 uur.

Het zou natuurlijk geweldig zijn als we ook nu weer drie bussen kunnen laten rijden.
Een mooie ervaring ligt op ons te wachten.

Tot snel horens,
Namens de SHHT